Nieuws‎ > ‎

Spel& organiseert een trefbal spel

Geplaatst 7 okt. 2014 12:42 door Dorpsplatform Bruchem   [ 7 okt. 2014 12:43 bijgewerkt ]
De sport- en cultuurcoaches van Spel& organiseren samen met verenigingen op veel basisscholen in de gemeente leuke activiteiten voor kinderen. Daarnaast organiseren zij ook naschoolse activiteiten voor alle kinderen in de gemeente. Op 28 oktober en 4, 11 en 18 november organiseren zij in Bruchem een trefbalspel voor kinderen van groep 3, 4 en 5 van de basisschool. Dit is in de gymzaal in Bruchem van 16:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis. De organisatie is in handen van Alexander.

Wilt u uw kind opgeven voor één van de activiteiten? Stuur dan voor vrijdag 24 oktober een e-mail naar spelen@zaltbommel.nl . Vermeld naam, groep en school van het kind, telefoon-nummer van de ouder(s), en voor welke activiteit in welke kern u uw kind inschrijft. Een aanmelding is verplicht. Tijdens de activiteiten worden foto’s gemaakt, bijvoorbeeld voor de website www.zaltbommel.nl/spelen, de Facebook-
pagina van Spel& of voor de website van de gemeente. Heeft u bezwaar tegen publicatie van foto’s van uw kind, wilt u dit dan vermelden in uw e-mail?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de aanbiedende sport- of cultuurcoach via telefoonnummer 14 0418.
Comments